CS:GO

Problém v NAVI! Hvězda týmu má pozitivní test na covid

Problém v NAVI! Hvězda týmu má pozitivní test na covid
17. 2. 2022
  |  

Značná komplikace pro Natus Vincere před startem jejich zápasu ve skupině IEM Katowice 2022 přišla ve čtvrtek po obědě. Ruský hráč Kirill Sergeevich "Boombl4" Mikhailov má pozitivní test na covid-19 a zůstává v izolaci na pokoji.

Nečekaná rána přichází pro jednoho z hlavních favoritů turnaje IEM Katowice 2022. Dominantní tým loňské sezony se musí obejít na polské akci bez své velké hvězdy. Třiadvacetiletý Kirill Sergeevich "Boombl4" Mikhailov formou svého Twitteru totiž potvrdil, že byl pozitivně testován na covid-19 a zůstává v izolaci hotelového pokoje.

Všechny zajímalo, co se bude dít nyní. Podle vyjádření šéfredaktor HLTV Milana "Striker" Švejdy byl měl Boombl4 odehrát úvodní zápasy skupiny z hotelového pokoje, problém přichází při play-off.

"Boombl4 byl pozitivně testován na COVID, což znamená, že zatím bude hrát z hotelového pokoje. ESL nedovoluje hráčům hrát play-off izolovaně, a pokud nebude test Boombl4 v příštích pár dnech negativní, může to znamenat, že vynechá play-off," uvedl Striker na svém Twitteru.
Vyjádření ruského hráče | Zdroj: Twitter @Boombl4CS
Problémy hráčů a týmů na IEM Katowice tak pokračují a vůbec není jisté, jak by vypadalo play-off NAVI bez ruského hráče. Fanoušky napadá také otázka, proč ve stejném módu nemohl turnaj odehrát estonský hráč ropz.

Také zde přišel s vyjádřením šéfredaktor renomovaného portálu, který uvedl, že byl ropz pozitivně testován ještě při bootcampu ve Varšavě, tudíž nemohl být přesunut do Katowic, kde mají hráči hotelové pokoje připraveny k hraní.

První zápas by měli NAVI odehrát s ENCE, zítra od 12:30.

Zdroj úvodní fotografie: @BLAST_Premier

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.