CS:GO

Připravená posila na rok 2024? Victor "⁠Staehr⁠" Staehr by se měl stěhovat ze Sprout do Astralis

Připravená posila na rok 2024? Victor "⁠Staehr⁠" Staehr by se měl stěhovat ze Sprout do Astralis
2. 6. 2023
  |  

Dánská organizace Astralis se chce opět vyšvihnout mezi světovou elitu a už vyhlíží posily do nového roku. Podle portálu HLTV a jeho zdrojů se zdá, že by dánský celek měl posílit Victor "⁠Staehr⁠" Staehr.

Portál HLTV.org přišel s přestupovými spekulacemi, které potvrzovalo hned několik zdrojů, které se týkaly změn v Astralis. Dánskou organizaci by měl posílit osmnáctiletý krajan Victor "⁠Staehr⁠" Staehr, který je v současnosti považován za jednoho z největších talentů tamní scény.

Astralis se o jeho příchod snažili již v minulosti, nicméně se nedokázali se Sprout, současným zaměstnavatelem hráče, dohodnout na podmínkách přestupu. V závěru letošního roku by však měla Staehrovi vypršet smlouva a na to Dánové čekají.

Největší spekulací a otázkou je, koho by měl Victor "Staehr" Staehr nahradit. Jednou z možností je výměna pozice Alexandra "Altekz" Givskova, který byl zapojen do rotace mezi hlavním a academy celkem dánské organizace. Ani jedna ze stran se, po kontaktování ze strany světového portálu, nevyjádřila.

Dánské Astralis můžete sledovat v originální sestavě i s mladými hráči už dnes večer od 23:00, kdy v rámci čtvrtfinále IEM Dallas 2023 vyzve tým MOUZ. Česko-slovenský přenos poběží na Twitch kanále PLAYzoneCZ.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.