CS:GO

Přijdou Sampi o všechno během pár hodin? Na sobotní kontumaci může navázat ta nedělní

Přijdou Sampi o všechno během pár hodin? Na sobotní kontumaci může navázat ta nedělní
28. 5. 2023
  |  

V sobotu se týmu Sampi nepodařil výsledkově semifinálový zápas Tipsport CS:GO Bratislava 2023 a vzhledem ke špatnému schedule musel kontumovat zápas v CCT West Europe Closed Qualifier: Play-in, dnes se může objevit podobný scénář.

Během sobotního večera měli Sampi nastoupit do rozhodujícího zápasu uzavřené kvalifikace na CCT West Europe Series 4 jehož vítěz měl postoupit do hlavní fáze turnaje. V něm se měl tým Sampi utkat se Zero Tenacity, vzhledem k délce předchozího semifinálového zápasu Tipsport CS:GO Bratislava 2023 se však musel česko-slovenský zástupce rozhodnout pro kontumaci.

Sampi tak během několika hodin přišli o finálovou účast právě na turnaji Tipsport CS:GO Bratislava 2023, když podlehli SINNERS v poměru 1:2, a zároveň přišli skrze kontumaci také o CCT West Europe Series 4.

Něco obdobného se může česko-slovenskému zástupci stát i dnes. Sampi dle HLTV mají v plánu zápas dnes od 10:30 ve stejné fázi turnaj, akorát tentokrát v severoevropské sérii CCT North Europe. Soupeřem jim bude tým allStars. Ovšem ihned od 13:00 by se měli Sampi postavit týmu Entropiq v zápase o 3. místo domácího turnaje Tipsport CS:GO Bratislava.

Bude tedy zajímavé sledovat, jak si zástupci česko-slovenské organizace s nepříjemnou situací vzhledem ke schedule poradí. 

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.