CS:GO

Přichází omluvenky z BLAST Premier Fall Group Stage. MIBR bez boltze, Astralis bez gla1veho

Přichází omluvenky z BLAST Premier Fall Group Stage. MIBR bez boltze, Astralis bez gla1veho
8. 9. 2021
  |  

Blíží se skupinová fáze BLAST Premier Fall a světem CS:GO už létají omluvenky z akce u jednotlivých týmů.

První návrat do sestavy zažijí v Astralis, kde naskočí do hry Andreas "⁠Xyp9x⁠" Højsleth, který poslední akci (ESL Pro League) vynechal. V šestičlenné sestavě dánské organizace vynechá turnaj Lukas "⁠gla1ve⁠" Rossander, který se podle svého prohlášení na Twitteru chystá na narození potomka a nechce tento významný okamžik v životě zmeškat.

In-game leaderem by měl být opět Magisk, který si tuto roli vyzkoušel také před rokem, kdy po gla1vem přebral roli pro jeho absenci.

Dále se také na turnaji musí obejít bez jednoho z členů sestavy MIBR. Čtyřiadvacetiletý boltz podle serveru HLTV nesedl do letadla se svým týmem, protože byl pozitivně testován na covid-19 a měl strávit celý den v nemocnici, tudíž jeho zdravotní stav bude s největší pravděpodobností stopkou. 
Náhradu brazilská organizace našla v teprve osmnáctiletém Breno "⁠brnz4n⁠" Polettovi z academy týmu. Tým tak nemusel chodit nikam daleko a mladý hráč dostává unikátní šanci ukázat se.

Fanoušci se však mohou s největší pravděpodobností těšit také na návrat legendárního hráče Marcelo "coldzera" Davida, který je sice stále oficiálně na lavičce ve FaZe, prostorem se však šíří informace, že bude hostovat v Complexity.

Turnaj začíná za týden a nejlepší ze skupin se podívájí na podzimní finále BLAST Premier.

Zdroj úvodní fotografie: RFRSH Entertainment / BLAST

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.