CS:GO

Příběh jako hrom! Slovák jel do Izraele jako divák, odpoledne však nastoupí za reprezentaci své země

Příběh jako hrom! Slovák jel do Izraele jako divák, odpoledne však nastoupí za reprezentaci své země
16. 11. 2021
  |  

Problémy a restrikce spojené s pandemií komplikují start IESF Mistrovství světa v CS:GO. Problémy potkaly i slovenskou reprezentaci, která se musí obejít bez Crezeho.

Při odletu do Izraele přišel slovenské pětici hráčů reprezentačního výběru jeden pozitivní test, který znamenal obrovskou komplikaci pro možnost nastoupení do turnaje. Už před samotným začátkem se nakonec týmy rozdělily 3 skupin po 4, respektive 3 týmech (v případě skupiny C, kde jsou i Slováci). I zde byly důvody spojené s komplikacemi a cestováním.

Slovenský výběr, který na poslední chvíli přišel o svého hráče, nakonec zareagoval bleskurychle a do svých řad vzal Stanislava "GrOgY" Babalu, který se akce v izraelském Ejlatu účastnil doposud jako divák a fanoušek. Shodou okolností jde o hráče vysokoškolského týmu ESPORT STUBA a na akci byl jako výherce soutěže v rámci Orange MSR 2021.



"Ponuka reprezentovať našu krajinu neprichádza každý deň a preto som neváhal ani sekundu. Mám nahraných niečo cez 7 000 hodín v hre CS:GO a menšie skúsenosti z rôznych univerzitných turnajov. S chalanmi sme si ľudsky veľmi sadli a viem, že zo seba dám maximum aby som tímu pomohol čo najviac,” dodává pro portál yzone.sk Stanislav "GrOgY" Babala.

Výběr slovenských hráčů dnes od 13:30 čeká souboj s BLUEJAYS (Makedonie), následně se výběr utká s Mexikem.



Zdroj úvodní fotografie: @IESF / @Yzone

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.