CS:GO

Preview: Začínají skupiny BLAST Premier Fall

Preview: Začínají skupiny BLAST Premier Fall
16. 9. 2021
  |  

Dvanáct pozvaných partnerských týmů si ve třech skupinách zahrají o postup na BLAST Premier Fall Finals nebo BLAST Premier Fall Showdown.

Týmy budou rozděleny po 4 ve 3 skupinách, které se odehrají během tří dní formou double-elimination bracketu. Vítězové a runner-up týmy ze skupin postupují přímo na podzimní finále BLAST Premier Fall Finals, kde se bude hrát od $425000.

Celky, které skončí na 3. a 4. místě svých skupin zamíří na BLAST Premier Fall Showdown, kde se bude hrát o další sloty na podzimních Finals a zároveň také dodatečný prizepool $162500.

Největším favoritem Group 1 budou bezpochyby Vitality, kteří skončili druzí na skončené ESL Pro League a ukazují velmi zajímavý potenciál výkonnosti. Boj o druhé místo by měl v tomto případě být ale velmi vyrvonaný. Astralis, kde bude hrát xyp9x místo gla1ve, Evil Geniuses i Team Liquid by měl svést vyrovnanou partii o 2. postupový slot na podzimní finále.
Los BLAST Premier Fall Groups | Zdroj: blastpremier.com
Group 2 přinese souboje NIP, G2, MIBR a BIG. První dva jmenované celky by se měly pokusit poprat o postup. Německý tým BIG i brazilská organizace MIBR by v tomto souboji neměli stačit.

Potenciálně nejzajímavější souboje by se mohly odehrát v Group 3, kde budou jasným favoritem Natus Vincere. Problémy by ale měly dělat všechny 3 další týmy, které by se měly utkat o další postupové místo.

Všechny zápasy by měly být vysílané s anglickým komentářem na Twitch kanále BLASTPremier a v české verzi na Twitch PLAYzoneUP.



Zdroj úvodní fotografie: blastpremier.com

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.