CS:GO

Preview: Y-Games PRO Series jde do finále. DNE bude hrát o bronz s Ignis Serpens

Preview: Y-Games PRO Series jde do finále. DNE bude hrát o bronz s Ignis Serpens
6. 6. 2023
  |  

Těžké středeční odpoledne čeká na Dynamo Eclot, které má naplánováno hned několik zápasů, včetně boje o bronz v Y-Games PRO Series, kde tým toužil po boji o zlato. Kdo bude bojovat o medaile v mezinárodním turnaji slovenského pořadatele?

Už ve středu propukne v rámci mezinárodního turnaje Y-Games PRO Series 2023 boj o medaile. Nejprve se do zápasu pustí český celek Dynamo Eclot, který vyzve polské Ignis Serpens, posléze se Astralis Talent utkají s maďarským týmem DomiNation o titul.

Zklamání v semifinále Y-Games PRO Series zažil tým Dynamo Eclot, který po loňském neúspěchu ve finále toužil letos zabojovat o titul. To se však bohužel nepovedlo a domácí jednička padla s maďarskými DomiNation v poměru 1:2. Dánští Astralis Talent ve druhé bitvě o finále si nebrali servítky s polskými Ignis Serpens, kteří kousali jen na jedné mapě.

Dynamo Eclot při posledním měření sil s týmem Ignis Serpens padlo, má tak o několik důvodů víc, proč se tentokrát pomstít. Forma to však u česko-slovenské sestavy není ideální, tým z posledních 5 zápasů vyhrál jediný. Ignis Serpens na tom jsou šak velmi podobně (2/5). 

V grandfinále by mělo dojít na velmi zajímavý střet. Dánský celek Astralis Talent by se mohl zdát jasným favoritem. DomiNation však dokázali vymazat hned 6 soupeřů v řadě, včetně BIG Academy, Dynama Eclot nebo Cryptovy a chtějí v sérii pokračovat. Rankingovým i kurzovým favoritem však zůstávají Astralis Talent... 

Přímý přenos zápasu o 3. místo na Y-Games PRO Series 2023 můžete sledovat už ve středu 7. června od 17:00. O 3 hodiny později by pak mělo odstartovat již zmíněné grandfinále. 

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.