CS:GO

Preview: SINNERS a Entropiq Prague budou bojovat o BLAST Premier Fall

Preview: SINNERS a Entropiq Prague budou bojovat o BLAST Premier Fall
9. 9. 2021
  |  

8 týmů, 2 skupiny, 2 čeští zástupci a pouze jeden jediný slot na světový turnaj BLAST Premier Fall Showdown 2021. Jak bude vypadat souboj Entropiq Prague a SINNERS s dalšími mezinárodními celky?

Od pátku do neděle se bude 8 celků prát o jediný slot na velkém turnaji BLAST. Turnaj TWR Eastern Masters Fall vyšle zástupce tohoto regionu.

Jako nasazená jednička do turnaje jdou SINNERS, kteří mají nejlepší výchozí pozici z hlediska rankingu. Entropiq Prague se mohou pokusit překvapit

Formát turnaje:

Nejprve se v pátek a sobotu odehrají skupiny GSL formátem BO1 a dva nejlepší celky postoupí do nedělních semifinálových zápasů.


Play-off už se bude hrát formátem BO3 single elimination. A v neděli odpoledne se dozvíme jediné - kdo urval důležitý slot v soutěži, která je tak trochu s podtitulem "všechno nebo nic".

Rozdělení skupin:

Ve skupině A, která se bude hrát během pátečního odpoledne a večera se představí český tým SINNERS, Nexus, Budapest Five a NOM. Na první pohled celky, se kterými by si domácí jednička měla porazit levou zadní. Právě ale formát BO1 může být lehce zrádným.
Druhá skupina bude mít obsazení v podobě tureckého "superteamem" Eternal Fire, Entropiq Prague, AIRLYA a Fiend. Velmi těžké predikovat, kdo bude mít v těchto soubojích navrch. Nicméně šance dalšího českého celku nejsou vůbec malé.

Rozhovor se hráčem SINNERS o BLAST kvalifikaci i dalších plánech



Program začíná v pátek večer, kdy SINNERS v úvodním duelu jdou na NOM od 17:00. O 24 hodin později Entropiq Prague odstartují svoji skupinu duelem s týmem Fiend.

Přímý přenos turnaje bude možné v angličtině sledovat na oficiálním Twitch kanále BLASTtv, česko-slovenské vysílání má pod záštitou spolupráce BLAST x PLAYzonecz.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.