CS:GO

Preview ESL Pro League S18 "B": Do akce jdou MOUZ nebo Heroic

Preview ESL Pro League S18 "B": Do akce jdou MOUZ nebo Heroic
6. 9. 2023
  |  

Už dnes odstartuje druhá skupina ESL Pro League Season 18, ve které se objeví například týmy Heroic, Evil Geniuses nebo BIG. Nebude chybět ani tým MOUZ se slovenským hráčem Davidem "frozen" Čerňanský. Jak vypadá harmonogram skupiny?

Start další skupiny ESL Pro League Season 18 je na spadnutí. Už dnes po obědě se totiž rozběhnou boje ve skupině "B", kde se nachází další zajímavé celky z Evropy, ale také ze světa. O čtyři postupová místa do boje ve vyřazovací části nastoupí celky Heroic, MOUZ, BIG, Monte, Evil Geniuses, Rooster, ENCE a MIBR.

První duely, které startují už od 16:00, odehrají němečtí BIG s východoevropským celkem Monte a zároveň dánští Heroic, kterým se postaví australští Roosters. Velký outsider zápasu patří až do druhé stovky světového rankingu a v souboji s jasným favoritem to nebude mít vůbec snadné.

Během večera (od 19:30) dojde ještě na dva další zápasy. V nich se jednak severoamerická organizace Evil Geniuses se svojí Counter-Strike sekcí utkají s ENCE, kterým drtivá většina posledních ESL turnajů jedna na jedničku, a MOUZ s Davidem "frozen" Čerňanským, na které budou čekat MIBR.

 


Zdroj úvodní fotografie: ESL

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.