CS:GO

Preview: Co vědět a znát před startem REPUBLEAGUE S2

Preview: Co vědět a znát před startem REPUBLEAGUE S2
19. 9. 2021
  |  

Druhá sezona mezinárodního turnaje REPUBLEAGUE startuje od dalšího týdne. Uspějí české a slovenské týmy v konfrontaci s Evropou?

Necelá 30 týmů se popere o celkový prizepool 100 000 eur. Nechybí ani nejlepší domácí celky, které dostaly pozvánky, případně se mohly kvalifikovat pomocí otevřených kvalifikací.

V úvodní fázi byly týmy rozděleny do 4 skupin po 4 týmech. Dva nejlepší týmy postupují do play-in stage, odkud 4 týmy následně zamíří do play-off. Tam první čtyřka z minulé sezony dostala pozvánku, stejně jako dalších 8 prestižních světových týmů.
Rozlosování skupinové fáze REPUBLEAGUE Season 2 | Zdroj: HLTV.org / REPUBLEAGUE
Skupinová fáze se odehraje GSL formátem (dílčí zápasy BO3´), které odehrají se vždy v pondělí a úterý během následujících týdnů.

  • Group A - 20. a 21. září 2021
  • Group B - 27. a 28. září 2021
  • Group C - 4. a 5. října 2021
  • Group D - 11. a 12. října 2021

Skupina A obsahuje český tým eSuba, Fiend, EXTREMUM a Dignitas. Ve skupině B zabojuje o postup východoevropská sestava Entropiq, česko-slovenský lineup Sampi, DREAM a Eternal Fire. První říjnovou skupinu rozehrají K23, Izako Boars, ENTERPRISE a také GuardiaN s týmem Singularity. Jediná skupina, ve které se utkají dva česko-slovenské, je skupina D - v ní zabojují o postup Dynamo Eclot a také Entropiq Prague.

První zápasy startují vždy v pondělí od 16:00, v úterý vždy od 13:00 na Twitch kanále REPUBLEAGUE.


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.