CS:GO

Preview CCT North Europe 6: Sampi v premiéře s finem vyzvou tým IKLA

Preview CCT North Europe 6: Sampi v premiéře s finem vyzvou tým IKLA
18. 7. 2023
  |  

První duel swiss formátem hrané základní části mezinárodního tier2/3 online turnaje CCT North Europe Series 6 odehraje slovenská sestava české organizace Sampi proti ukrajinské organizaci IKLA, která přivedla zajímavé posily a brousí si zuby na úspěch.

Pomalu, ale jistě se roztáčí dění na světové tier 2 a 3 CS:GO scéně. To se týká i řady česko-slovenských celků. V posledních dnech jsme v akci viděli BRUTE, ENTERPRISE, Dynamo Eclot nebo SINNERS. A ve středu v rámci CCT North Europe Series 6 k nim přibydou Sampi, které v premiéře s finem prověří východoevropský tým IKLA.

Ukrajinský celek IKLA přivedl před novou částí sezony mezinárodního CS:GO dění zajímavé hráče včetně zkušeného švédského borce drakena, polského hráče MICHU, který historicky reprezentoval Virtus.pro nebo severoamerické Team ENVY, či mladý makedonský prospect xicoz, který v loňském roce hrál také za Entropiq. Zajímavě složená sestava by se ráda vrátila do bojů mezi ostatními tier 2 a 3 týmy. 
Naopak pro Sampi půjde o premiérové utkání se slovenským AWP hráčem Tomášem "fino" Bebjakem, kterého přivedli po jeho rozvázání spolupráce s organizací SINNERS, kde byl v academy sekci. Nyní má za cíl nahradit zkušeného Dominika "blogg1s" Janitu a hlavně s dalšími musí také navázat na to, kde Sampi před letní pauzou končili, což bylo defacto na vrcholu možností. 

Česko-slovenský zástupce totiž ovládl evropské turnaje European Pro League, ať již v druhodivizní, tak prvodivizní sérii, konečně vyhrál zápas na offline stage domácí akce a vypadalo to, že do podzimu půjde ve velké formě. O tu by rozhodně všichni v Sampi i okolo nich neměli chtít přijít.

 


Zdroj úvodní fotografie: Fanda Dumek / Sampi

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.