CS:GO

Preview CCT North Europe 6: Na SINNERS ve středu večer čekají ENCE Academy

Preview CCT North Europe 6: Na SINNERS ve středu večer čekají ENCE Academy
18. 7. 2023
  |  

Také česká CS:GO sestava organizace SINNERS Esports se představí během středy v evropské online soutěži CCT North Europe Series 6. V prvním zápase swiss formátem hrané základní skupiny tým narazí na ENCE Academy.

ENCE Academy vstoupí do CCT North Europe Series 6 jako do premiéry pro letní přestávce. Na úvod nebudou mít lehkého soupeře. SINNERS Esports si v dalších mezinárodní soutěži, European Pro League, poradili s ENTERPRISE i Dynamo Eclot a zajistili si play-off, a jejich forma vypadá velmi dobře. Právě o to těží to ENCE Academy mohou mít.

Finský celek se aktuálně nachází na 95. místě světového rankingu portálu HLTV a v jeho řadách najdeme řadu perspektivních hráčů, ale i hráčů známých pro tuzemskou scénu. Takovým příkladem může být finský AWP hráč Ville "myltsi" Vilkman, který působil v ENTERPRISE během jarní části roku 2022, od té doby však patří organizaci ENCE a se spoluhráči z academy celku se snaží posouvat dál.
Favoritem prvního kola by měli být hráči SINNERS Esports, kterým věří také SazkaBET se svojí kurzovou nabídkou. Kromě rozmanitých možností sázek na vítěze určitých kol či počtu odehraných kole můžete, v případě, že vám bylo více než 18 let, můžete vsadit i na vítězství. To je na SINNERS vypsáno v kurzu 1,38:1, naopak na ENCE Academy pak 2,80:1

Zápas mezi SINNERS Esports a ENCE Academy uzavře středeční program prvního kola swiss formátem hrané základní části mezinárodního tier 2/3 online CS:GO turnaje. Jeho start je tak aktuálně naplánován na přibližně 20:00 a sledovat jej můžete na oficiálním Twitch kanále

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.