CS:GO

Preview CCT Central Europe 6 CQ: Sampi čeká úvodní souboj s finskými VISU

Preview CCT Central Europe 6 CQ: Sampi čeká úvodní souboj s finskými VISU
13. 4. 2023
  |  

Česko-slovenský tým Sampi je už posledním tuzemským zástupcem, který ponese prapor scény v turnaje CCT Central Europe Series 6 Closed Qualifier. Dnes tým čeká úvodní duel proti finskému celku VISU.

Po konci Cryptovy a ENTERPRISE už všechno zbylo pouze na Sampi. Česko-slovenská organizace bojuje o možný postup do hlavní fáze CCT Central Europe Series 6 ve skupině "C", kde se kromě ní nachází také BLINK, ALTERNATE aTTaX a tým VISU, který bude soupeřem v prvním duelu.

Sampi v posledním měsíci v HLTV zápasech nedokázalo porazit hned 4 z 5 svých soupeřů, jediné vítězství zaznamenal tým nad estonskými Levadia (2:0), jinak tým zažil porážky nad Astralis Talent, Rune Eaters, Dynamo Eclot nebo SINNERS. Naopak soupeř získal zajímavé skalpy na finské scéně a nyní by chtěl uspět i v Evropě.

V rámci skupin CCT Central Europe Series 6 Closed Qualifier se týmy utkávají v úvodních duelech a následně se postupuje GSL formátem, ve kterém na sebe narazí poražení a vítězové prvních duelů. Po dnešním duelu mezi Sampi a VISU tak budeme sledovat možný zápas s ALTERNATE aTTaX nebo BLINK.

Sampi v duelu budou plnit roli mírného outsidera s kurzem 2,10:1. Naopak VISU Gaming se věří s kurzem 1,65:1. Přímý přenos zápasu mezi Sampi a VISU můžete sledovat dnes, tedy ve čtvrtek 13. dubna, od 14:30 na Twitch kanále REPUBLEAGUE s česko-slovenským komentářem.

 


Zdroj úvodní fotografie: Facebook @Sampi

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.