CS:GO

Další fáze přestupů začala! NAVI angažují trojici Aleksib, jL a iM

Další fáze přestupů začala! NAVI angažují trojici Aleksib, jL a iM
30. 6. 2023
  |  

CS:GO sekce organizace Natus Vincere dostává nový impuls. K celku se připojuje trojice hráčů jL, Aleksib a iM, která má za cíl pomoci s1mplovi a b1tovi k navrácení úspěchů do ukrajinských spárů.

Konec spekulacím. Ukrajinská organizace Natus Vincere reagovala na nepovedený půlrok angažováním hned trojice hráčů, kterými jsou Aleksi "Aleksib" Virolainen, Justinas "jL" Lekavicius a Mihai "iM" Ivan. Informace byly zveřejněny na oficiálních kanálech organizace.

Nejzkušenější posilou je bezpochyby finský in-game leader Aleksi "Aleksib" Virolainen, který v nedávne době působil v týmech jako OG, NIP nebo G2 Esports a na vyrcholové úrovni se drží prakticky bez přestávky od roku 2015.

V litevsko-rumunské dvojici jL & iM zase Natus Vincere hledají hvězdnou firepower. Oba hráči v posledních měsích v týmech Apeks a GamerLegion zářili a nyní budou chtít na své výkony navázat. 

První turnaj, který by NAVI měli v nové sestavě odehrát, bude skupinová fáze BLAST Premier Fall Groups 2023, který se koná od 10. do 22. července 2023. Následovat budou další turnaje, včetně offline zápolení na IEM Cologne 2023.

Během dne také oznámila svůj nový lineup organizace OG Esports, MOUZ opustil In-game leader dexster a další změny jsou zřejmě na spadnutí.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.