League of Legends

PŘESTUP ROKU! Karmine Corp potvrdili podpis Rekklese, plat by měl údajně činit 500 000 eur ročně

PŘESTUP ROKU! Karmine Corp potvrdili podpis Rekklese, plat by měl údajně činit 500 000 eur ročně
16. 11. 2021
  |  

Přestup Rekklese, tedy věc, na kterou během nočních hodin čekali fanoušci profesionálního League of Legends po celém světě je venku. Krátce po otevření přestupového okna (1:00 CEST 16. listopadu) bylo vše oficiálně oznámeno a švédský hráč míří do LFL.

Spekulace o přesunu hvězdného marksmana do LFL (francouzské regionální soutěže) se nesly už od pondělního odpoledne. V noci z pondělí na pondělí bylo všechno potvrzeno: Martin "Rekkles" Larsson po dlouhých letech ve Fnatic a posledním roce v G2 Esports opouští nejvyšší evropskou LoL scénu a míří směrem regionální soutěže.

Organizace novou hvězdu, kterou pozornost a dost možná i další partnery přitáhne, oznámila s tradičním podtitulem THE KING IN THE NORTH. Zda tomuto označení dostojí i ve Francii uvidíme v nadcházejícím roce.

Získat hráče kvalit, které Rekkles nepochybně má, je velký úspěch managementu francouzské organizace. Podle vysílání DotEsports a zdrojů příbuzných by měl švédské hvězdy činit 500 000 eur ročně. Smlouva by měla být podepsána na 2 roky a podobně jako u ostatních, čeká se pouze na potvrzení od Riotu.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.