CS:GO

Přestup mladého hráče do světové organizace hotov? PR figuruje na soupisce MOUZ NXT

Přestup mladého hráče do světové organizace hotov? PR figuruje na soupisce MOUZ NXT
27. 7. 2023
  |  

Zdá se, že je hotovo! Oldřich "PR" Nový by skutečně měl zamířit do organizace MOUZ NXT a figuruje v soupisce mezinárodní uskupení pro první zápas v CCT Central Europe.

Už prvního srpna začne tým talentovaných hráčů v organizaci MOUZ svoji pouť základní částí turnaje CCT Central Europe Series 7. V prvním duelu proti východoevropské sestavě týmu 9 Pandas by se měl objevil i bývalý hráč Cryptovy a velký talent domácí scény Oldřich "PR" Nový. Právě on totiž figuruje na soupisce zápasu.

Oficiálně v soupisce MOUZ NXT zůstala pouze dánsko-belgická dvojice mladíků Christoffer "Chr1zN" Storgaard & Bram "Nexius" Campana, přičemž byla jen otázka času, kdy německá organizace vytáhne další hráče, na jejichž budoucnost bude chtít vsadit. To se zřejmě právě děje.

Organizace přijala pozvánku do hlavní fáze CCT Central Europe Series 7, která odstartuje v úvodu srpna a vedle PRa by se mohl v soupisce také objevil francouzský hráč Ryan "Neityu" Aubry, který v minulosti reprezentoval například LDLC a dánský talent William "sirah" Kjærsgaard, který před časem skončil v MASONIC.

Na oficiální potvrzení organizace se stále čeká, nicméně se zdá, že je všechno hotovo a novému angažmá českého hráče už nic nebrání. Kromě MOUZ NXT se v turnaji představí také duo česko-slovenských sestav SINNERS a Sampi, kteří už také znají své soupeře.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.