CS:GO

Premiéra Entropiq už dnes! V prvním kole Thunderpick European Series se střetnou se Sampi

Premiéra Entropiq už dnes! V prvním kole Thunderpick European Series se střetnou se Sampi
29. 7. 2023
  |  

Tuzemské organizace Sampi a Entropiq čeká na úvod mezinárodního turnaje Thunderpick World Championship 2023: European Series #1 vzájemný střet CS:GO sekcí. Pikantní duel to je zejména pro druhý jmenovaný celek, který zažije v rámci zápasu premiéru se svojí novou CS:GO sestavou.

Je to tady! Sampi ve velkém zápasovém tempu, Entropiq ve své premiéře. Vzájemný zápas ve hře CSOG v případě dvou českých organizací ozdobí úvodní kolo single-elimination bracketu mezinárodního turnaje Thunderpick World Championship 2023: European Series #1.

Entropiq představili svoji CS:GO sestavu teprve včera, dle očekávání to bude roster postavený na německé vazbě tiziaNa s trenérem Niclasem "enkay J" Krumhornem a opřený, kromě forsyyho a c0llinse, také na dvojici Max "Marix" Kugener a Blagoy "Oxygen" Dimitrov, což byli spoluhráči z OG Academy.

Sampi za sebou mají nevydařenou premiéru slovenského AWP hráče fina v sestavě, když v rámci CCT North Europe Series 6 tým sice 2 zápasy ve swiss formátem hrané základní části zvládl, ve třech však padl, včetně posledního s polskými ThunderFlash, kteří jasně zvítězili 2:0. V dalším turnaji to bude chtít slovenská sestava vedená českým trenérem napravit.

Podle kurzové nabídky favoritem SazkaBET by měli být hráči Sampi mírným favoritem v kurzu 1,71:1; naopak na Entropiq, o kterých mnoho informací a dat bez začátku aktivního hraní nebude, je vypsán 2,00:1. O možné nevyzpytatelnosti zápasu svědčí i fakt, že je vypsán shodný kurz 1,83:1 na to, zda se odehrají 2 nebo 3 mapy.

Střetnutí mezi Sampi a Entropiq můžete sledovat už dnes, tedy v sobotu 29. července, od 16:00 na oficiálním Twitch kanále turnaje GRIDesports v anglickém jazyce. Dle HLTV se ale přidal i německý kanál, který by měl zápas vysílat, což jen svědčí o zájmu o sestavu u našeho západního soupeře.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.