CS:GO

PŘEHLEDNĚ: Jak bude vypadat play-off BLAST.tv Paris Major? Kdy a kdo se s kým utká?

PŘEHLEDNĚ: Jak bude vypadat play-off BLAST.tv Paris Major? Kdy a kdo se s kým utká?
17. 5. 2023
  |  

Challengers i Legends Stage jsou na BLAST.tv Paris Major 2023 minulostí a zraky fanoušků, hráčů i expertů míří do vyřazovací části, ve které se utká nejlepší osmička o titul a $500,000. Speciální motivací pro outsidery, kteří zpravidla nejsou partnerskými týmy, jsou i sloty do IEM Cologne 2023 a BLAST World Final 2023, které vítěz získá.

Závěrečné zápasy BLAST.tv Paris Major: Legends Stage jsou minulostí a poslední hrací den přinesl opět překvapení. Dost možná v každém zápase. Nejprve si totiž poradili hráči FaZe s Natus Vincere, posléze britští Into the Breach porazili Fnatic a na závěr hracího dne předvedli fantastický comeback hráči Apeks v zápase s Ninjas in Pyjamas. Nyní je však všechno zapomenuto.

Od zítra (tj. čtvrtek 18. května) se rozběhne vyřazovací část posledního CS:GO Major turnaje v historii, a už nyní je jisté, že půjde všem o hodně. Navíc vzhledem k rozlosování play-off je více než možné, že už mezi nejlepší čtyřkou budou celky, které bychom před turnajem nečekaly.
Přehled play-off BLAST.tv Paris Major 2023 | Zdroj: Twitter @blasttv
Čtvrtfinálové duely se odehrají ve čtvrtek a v pátek, vždy od 15:00 a 19:00. Ve stejných časech se odehrají i BO3 semifinále a v neděli od 17:00 vypukne velkolepé grandfinále. Všechny duely můžete sledovat na Twitch kanále BLASTPremier nebo platformě BLAST.tv.

Ve čtvrtek uvidíme duely mezi Heroic a FaZe (od 15:00) a Vitality vs. Into the Breach (od 19:00). V pátek pak nejprve do čtvrtfinále o pozici vyzyvatele Heroic/FaZe nastoupí Monte a GamerLegion. Poté nastoupí do zápasu Team Liquid a Apeks. Pokud vám již bylo 18 let, můžete si sledování okořenit například s kurzy SazkaBET, bookemakeři například favorizují Team Liquid s kurzem 1,43:1 oproti Apeks 2,70:1.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.