CS:GO

Predikce IEM Katowice s Maxem "SHOCK" Kvapilem: NAVI vs. Gambit finále, s1mple goated

Predikce IEM Katowice s Maxem "SHOCK" Kvapilem: NAVI vs. Gambit finále, s1mple goated
16. 2. 2022
  |  

IEM Katowice jsou tady! Jak vidí průběh turnaje Max "SHOCK" Kvapil, hráč SINNER Esports, kterým utekl postup o pár bodů?

Max "SHOCK" Kvapil (Instagram - @shockjjj), HS machine českého celku, se nám v predikcích polského turnaje IEM Katowice 2021 svěřil, kdo podle něj nejvíce překvapí, jaký on má on sám zážitek s polským turnajem nebo koho favorizuje.

Kdo se utká ve finále a jakým skóre poslední bitva skončí? Věříš si, že tipneš i mapy a skóre na nich?
Podle mě tam budou Navi-Gambit s  tím, že to celé vyhrajou Navi. Mapy netuším asi Mirage, Over, Ancient nebo něco takového a bude to dost vyrovnaný.

A proč právě tento tým favorizuješ na celkové vítězství?
Navi jsou poslední dobou úplně jinde, na Blastu jim to teď trochu ujelo, ale myslím že v katowicích ještě k tomu před diváky to bude zase jak předtím.

Který hráč skončí s MVP oceněním?
s1mple goated.

Je někdo, na koho by se měli fanoušci speciálně zaměřit a sledovat? 
Asi nejvíc teď na Monesyho, je nový na T1 scéně a zatím se mu dost daří, bude zajímavé jak se mu povede i před diváky.

Kdo (tým) nenaplní očekávání a zažije zklamání? A proč?
Kdybych si měl tipnout tým tak řeknu G2 asi skrz ještě monesyho a aleksiho.
Který tým nejvíce překvapí? A proč?
CPH Flames. Protože se jim vždy na takových turnají daří z neznámého důvodu a hrají styl který je pro ostatní týmy dost nepříjemný, to bude asi největší černý kůn turnaje si troufnu říct.

A hráč?
Asi bych dal meziiho, pokud fnatic postoupí. Je indivudálně dost dobrý, a myslim si, že proti lepším týmum mu i ten styl sedne ještě víc a ukáže se.

Tvoje největší vzpomínka / moment, který máš s IEM Katowice spojen?
Když jsem tam jel jako divák se podívat v roce 2019, kde do finále postoupili ENCE a měli ten svůj run, byl to neskutečný zážitek to sledovat přímo z arény.

Kdy uvidíme Tebe a SINNERS v polské Spodek Aréně?
Snad co nejdříve, letos nám to uteklo o pár bodů, ale další Katowice už bych si ujít nechtěl a chtěl se tam podívat i jako hráč a ne jen jako observer.

Pro více aktuálních informací doporučujeme sledovat také sociální sítě jak Sazka Esport (@sazka_esport), tak i týmu SINNERS (@sinnersesports) nebo účastníka dnešního rozhovoru, Maxe "SHOCK" Kvapila (@shockjjj)

Český tým SINNERS čeká totiž již brzy další série zajímavých zahraničních turnajů ve spolupráci Sazka Esport s tuzemskou jedničkou se můžete těšit na obsah okolo nich. Od pokrytí zápasů, až po rozhovory s účastníky.

Zdroj úvodní fotografie: Facebook @V4FSF

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.