CS:GO

Predikce IEM Katowice s Jindřichem "ZEDKO" Chybou: NaVi budou zklamaní, Hobbit MVP

Predikce IEM Katowice s Jindřichem "ZEDKO" Chybou: NaVi budou zklamaní, Hobbit MVP
14. 2. 2022
  |  

Velký svátek Counter-Strike fanoušků klepe na dveře. Jak si povedou jednotlivé týmy nebo hráči? Přinášíme sérii otázek a predikcí od hráče SINNERS, zkušeného Jindřicha "ZEDKO" Chyby.

Byl téměř pár chvil od kvalifikace na IEM Katowice ještě v dresu eXtatus, kvůli věku, tehdy velmi mladého, Davida "frozen" Čerňanského, dnes patří se SINNERS k jedněm z těch, co by se opět mohli jako český tým na tier 1 akci dostat.

Jindřich "ZEDKO" Chyba (pro více zákulisních informací z hráčovi kariéry doporučujeme - IG @zedkonatordnes v rozhovoru přibližuje, koho vidí za největšího favorita nadcházejícího polského turnaje nebo kdo podle něj naopak zklame.

Kdo se utká ve finále a jakým skóre poslední bitva skončí? Věříš si, že tipneš i mapy a skóre na nich?
Můj tip na finále je G2 vs Gambit. Mapy si netroufnu říct, ale výsledek bych tipl 3:1 pro Gambit.

A proč právě tento tým favorizuješ na celkové vítězství?
Gambit už minulý rok ukázali, že jsou na dobré vlně. Líbí se mi jejich styl hraní a přemýšlení o hře. Myslím, že letošní rok pro ně bude velký.

Který hráč skončí s MVP oceněním?
Vím, že to není dost pravděpodobné, ale přál bych to Hobbitovi. Tento hráč dělá pro tým první poslední a zasloužil by si i takové ocenění.

Je někdo, na koho by se měli fanoušci speciálně zaměřit a sledovat?
Zaměřil bych se určitě na Hobbita jak dobře hraje týmově. A sledoval bych určitě mladého m0nesyho pro kterého to bude první tier1 LAN event.

Kdo nenaplní očekávání a zažije zklamání?
Myslím si, že to bude právě tým NaVi, ikdyž tento tým většina lidí pasuje do role favorita. Nevím důvod, je to spíš pocitově.
Který tým nejvíce překvapí? 
Tým OG by mohl překvapit. Ve většině zápasů co letos odehráli hrali sympaticky. Věřím, že OG může být ten tým, který může zahrát dost dobře.

A hráč?
Překvapit může faveN. Tento hráč je individuálně silný a má i velký gamesense. Od přestupu si stále zvyká, ale IEM Katowice může být ten správný boost pro něj.

Tvoje největší vzpomínka / moment, který máš s IEM Katowice spojen?
Má vzpomínka je ještě za dob eXtatus, kde nás dělili cca 2 zápasy na IEM Katowice a dostali jsme diskvalifikaci kvůli frozenovo věku.

Z té pozitivní stránky určitě rád vzpomínám na bývalou sestavu ENCE, která se probojovala až do finále a nikdo to nečekal.

Kdy uvidíme Tebe a SINNERS v polské Spodek Aréně?
Doufám, že na dalších Katowicích!

Pro více aktuálních informací doporučujeme sledovat také sociální sítě jak Sazka Esport (@sazka_esport), tak i týmu SINNERS (@sinnersesports) nebo účastníka dnešního rozhovoru, Jindřicha "ZEDKO" Chybu (@zedkonator).  Český tým SINNERS čeká totiž již brzy další série zajímavých zahraničních turnajů ve spolupráci Sazka Esport s tuzemskou jedničkou se můžete těšit na obsah okolo nich. Od pokrytí zápasů, až po rozhovory s účastníky.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.