CS:GO

Pozvánky do CCT Central Europe 6 CQ: Sampi a ENTERPRISE budou chtít odčinit neúspěch, Entropiq chybí

Pozvánky do CCT Central Europe 6 CQ: Sampi a ENTERPRISE budou chtít odčinit neúspěch, Entropiq chybí
4. 4. 2023
  |  

REPUBLEAGUE zveřejnila pozvánky do uzavřené kvalifikace do CCT Central Europe Series 6. Mezi pozvanými se objevila i řada česko-slovenských sestav, chybí však Entropiq. Dokáží tentokrát domácí týmy postoupit nebo jejich nasazení dopadne fiaskem?

Přehled pozvaných týmů do closed kvalifikace CCT Central Europe Series 6 | Zdroj: REPUBLEAGUE esports
Pořadatel středoevropské série CCT Central Europe, agentura REPUBLEAGUE esports, zveřejnila pozvánky do closed kvalifikace 6. série. Mezi nimi se objevila i řada česko-slovenských týmů.

Místenku obdržely, podobně jako v 5. sezona, která dopadla neúspěchem, týmy Sampi a ENTERPRISE. Právě tyto celky budou chtít odčinit minulý neúspěch a budou se chtít rvát o postup do základní části. Bojovat o účast budou také hráči Cryptovy.

Naopak mezi pozvanými celky chybí Entropiq, které čeká s největší pravděpodobností přestavba a tým aktuálně trénuje v různých sestavách. Zajímavostí je, že mezi seznamem týmů jsou také hráčky Nigma Galaxy.

Přímé přenosy kvalifikačního turnaje CCT Central Europe Series #6: Closed Qualifier můžete sledovat od 11. dubna na Twitch kanálech CCT_EN a CCT_EN2 s anglickým komentářem nebo česko-slovenskou jazykovou mutací na kanále REPUBLEAGUE

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.