CS:GO

Povedený návrat Device na server! Dánská hvězda dotáhla Astralis za vítězstvím nad Tricked

Povedený návrat Device na server! Dánská hvězda dotáhla Astralis za vítězstvím nad Tricked
5. 12. 2022
  |  

Nicolai "device" Reedtz se vrátil na server ve velkém stylu. Společně s Benjaminem "blameF" Bremerem byli v zápase s Tricked k nezastavení a dotáhli Astralis za vítězstvím 2:0 a postupem do čtvrtfinále CCT.

Dlouho očekávaný návrat jednoho z nejlepších AWP hráčů historie je minulostí. V rámci prvního kola play-off CCT North Europe Season 2, kam dostali Astralis přímou pozvánku, předvedl Device výkon jako za starých časů a velkou měrou pomohl svému týmu k vítězství 2:0 nad týmem Tricked.

Čtyřnásobný vítěz Majoru, který se naposled představil v dresu NiP na loňském IEM Winter 2021, se na výhře podílel 56 killy, z nichž hned 27 bylo pomocí jeho oblíbeného AWP. Zároveň si udržel ADR na hodnotě 101 a rating 1.66. Jeho výkon podpořil také Benjamin "blameF" Bremen, který se zastavil na 53 killech, z nichž bylo hned 18 open killů. I on si udržel na dvou mapách ADR přes 100 a společně s devicem tvořil hlavní palebnou sílu, s níž si nebyli Tricked schopní poradit.

Astralis vs. Tricked

Výsledek - 2:0
  • de_mirage | 16:14 (10:5)
  • de_nuke | 16:8 (9:6)

Další zápas čeká Astralis již v úterý, kde se ve čtvrtfinále CCT North Europe představí lepšímu z dvojice HEET/Into the Breach.

Zdroj úvodní fotografie: Twitter @AstralisCS

Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.