CS:GO

Potvrzeno! TSM budou v Counter-Strike, ale bez francouzského trenéra

Potvrzeno! TSM budou v Counter-Strike, ale bez francouzského trenéra
1. 8. 2023
  |  

Francouzský trenér Rémy "⁠XTQZZZ⁠" Quoniam potvrdil pro portál HLTV, že byl v kontaktu s TSM ohledně případného angažmá, ale že se zámořskou organizací na spolupráci nedohodl. Je tedy jisté, že se po několika letech TSM opět vrátí na mapu Counter-Strike?

Čtyřiatřicetiletý francouzský trenér Rémy "⁠XTQZZZ⁠" Quoniam pro HLTV jasně potvrdil, respektive vyvrátil, jaký bude jeho vztah k případné nové Counter-Strike sestavě zámořské organizace TSM, která údajně chystá na pole tohoto esport titulu svůj návrat.

"Nemám rád termín 'odchod', protože jsem nic nepodepsal, jinak ano, s TSM jsem se nedohodl," uvedl pro HLTV XTQZZZ. O konkrétních příčinách tohoto, že se bývalý trenér Vitality nebo G2 Esports nedohodl s managementem organizace, jejíž Counter-Strike sestavu měl budovat, zůstávají zahaleny zajemstvím. 
Právě Rémy "⁠XTQZZZ⁠" Quoniam však měl být důležitou součástí sestavy, ať již při výběru ideálních hráčů, tak v následném vedení a rozvoji jejich potenciálu. Jednou z budoucích velkých hvězd, kterou měli TSM přivést je údajně Cai "⁠CYPHER⁠" Watson, případně také Mădălin-Andrei "⁠MoDo⁠" Mirea.

Zahraniční média spekulují, že sestavu měly z pozice zkušenějších hráčů vést pak zejména Audric "JACKZ" Jug a Valdemar "valde" Vangså. Posledním členem skládanky nově zrozené a chystané TSM CS:GO sekce by měl být Timofey "interz" Yakushin, dvaadvacetiletý Rus, který reprezentoval naposledy Cloud9.

Zdroj úvodní fotografie: PGL

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.