CS:GO

Posuny v HLTV zebříčku: DNE dýchá SINNERS na záda. Bude se měnit pořadí už po turnaji v Bratislavě?

Posuny v HLTV zebříčku: DNE dýchá SINNERS na záda. Bude se měnit pořadí už po turnaji v Bratislavě?
23. 5. 2023
  |  

Hráčům Dynamo Eclot se podařilo o posun v HLTV žebříčku na aktuální 73. místo a jsou tedy jen 4 pozice za týmem SINNERS (69.) dojde tedy k výrazné změně na pozici česko-slovenské jedničky už po turnaji Tipsport CS:GO Bratislava?

S pondělním večerem přišla také očekávaná aktualizace HLTV žebříčku, do které byly zahrnuty turnaje z posledního týdne včetně posledního CS:GO Major turnaje BLAST.tv Paris Major 2023, díky kterému se světovou rankingovou jedničkou stali hráči Vitality.

My se pojďme ale podívat na posuny česko-slovenských sestav. Na čele se stále drží hráči SINNERS Esports, kteří si o pozici pohoršili a patří jim 69. místo. Hned na 73. místě se nachází Dynamo Eclot na 77. pozici Sampi, což před turnajem Tipsport CS:GO Bratislava 2023, který bude pokryt i na HLTV, znamená možné další změny.

Minimálně rozptyl mezi třemi česko-slovenskými týmy, které jsou jako jediné v TOP 100 HLTV rankingu, může znamenat, že jakákoliv výhra tento týden v kombinaci se zajímavým výsledkem v Bratislavě, může mezi trojicí znamenat další posun vzhůru, či dolů.

Na 111. místě se nachází ENTERPRISE, 117. pozice pak patří Cryptově. Dále stojí za zmínku tým Entropiq, tedy mezinárodní roster česko-slovenské organizace, který se aktuálně nachází na 107. místě HLTV žebříčku. Dalšího významného úspěchu po skvělých výkonech a umístění na BLAST.tv Paris Major 2023 dosáhl Martin "STYKO" Styk s týmem Apeks, který se posunul na 9. příčku celosvětového žebříčku.
Umístění česko-slovenských sestav v HLTV Rankingu | Zdroj: Twitter @CzechSlovakCS
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.