League of Legends

Populární Caedrel nebude součástí komentátorského týmu pro MSI. Bývalý hráč se rozpovídal o důvodech

Populární Caedrel nebude součástí komentátorského týmu pro MSI. Bývalý hráč se rozpovídal o důvodech
30. 4. 2022
  |  

Marc Robert "Caedrel" Lamont nebude součástí komentátorského týmu pro nadcházející MSI. Bývalý profesionální League of Legends hráč se o tom, proč se takto rozhodl, rozepsal na svém Twitteru.

S každým dalším splitem v komentátorském týmu LEC roste popularita šestadvacetiletého Brita k výšinám. Bývalý hráč H2k-Gaming nebo EXCEL se navíc uchytil také na platformě Twitch, kde pravidelně glosuje aktuální dění ve světě profesionálního League of Legends a také sám hru hraje. Nyní si však dá chvíli pauzu.

„Tento rok nebudu součástí MSI. Bylo to extrémně těžké rozhodnutí, ale v tuto chvíli řeším nějaké osobní problémy a nejsem ve správné pozici. Riot byl velmi chápavý. Nějakou dobu nebude streamovat a bude pryč ze sociálních sítí,“ uvedl v sobotu na svém Twitter účtu Marc Robert "Caedrel" Lamont, jeho příspěvek v originále najdete zde

Pro mnohé fanoušky jde o velký šok, Caedrel se stal velmi populární součástí talent týmu LEC a jde o další velkou ránu. Turnaje se jako desk host nezúčastní ani Eefje Depoortere, profesionálně známá jako Sjokz. Která dala přednost možnosti pracovat na CS:GO Majoru v rodné zemi.

Ať jsou osobní důvody jakékoliv, přejemu Caedrelovi ať je co nejdříve zvládne k dobrému vyřešit! 

Zdroj úvodní fotografie: Riot Games

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport