CS:GO

Pokus číslo 3. Odvrátí Entropiq konec v CCT South Europe?

Pokus číslo 3. Odvrátí Entropiq konec v CCT South Europe?
25. 2. 2023
  |  

Už v neděli večer se rozhodne o tom, zda Entropiq budou pokračovat v CCT South Europe nebo jejich cesta skončí už po třech zápasech. V těch prvních dvou totiž tým nestačil ani na jednoho ze svých soupeřů a MASONIC tak mohou vystavit definitivní stopku.

Úvodní dva zápasy swiss formátem hrané skupiny turnaje CCT South Europe Series 3 přiliš české organizaci Entropiq nevyšly. V tom prvním nestačila výrazným způsobem na balkánský celek Partizan, ve druhém pak těsně podlehla na obou mapách Apeks. Jak to dopadne v neděli s MASONIC? 

Tým s česko-slovenským jádrem ještě na evropské scéně v HLTV zápasech nedokázal urvat ani mapu a proti dánskému soupeři tuto negativní bilanci bude chtít změnit. Dánský tým, který také v této sérii CCT nedokázal zatím zvítězit v sérii, však v posledních dvou zápasech porazil PGE Turow (2:0) i francouzské Mixfits (2:0), tudíž se o špatné formě nedá mluvit ani náznakem.
Entropiq se budou v nedělním duelu spoléhat zejména na zkušenosti a výkonnost polského AWP hráče snatchieho, své kvality bude muset ukázat také In-game leader red. V neposlední řadě se bude muset přidat i kompletní česko-slovenské trio, jehož výkony zatím příliš radosti (ovšem z malého vzorku) nedělají.

Na vítězství českého celku vypsal SazkaBET kurz 2,30:1, naopak na favorizované Dány je kurz 1,55:1. Boj Entropiq o udržení nadějí na další pokračování v turnaji, neboť porážka a vítězství MASONIC by znamenalo konec českého celku, startuje během nedělního podvečera (přibližně od 17:30) a sledovat jej můžete na Twitch kanále CCT_en2.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.