CS:GO

Pohádka Monte nekončí. Ukrajinský tým zdolal krajany z Natus Vincere a zahraje si Paříži play-off

Pohádka Monte nekončí. Ukrajinský tým zdolal krajany z Natus Vincere a zahraje si Paříži play-off
15. 5. 2023
  |  

Ukrajinský celek Monte, který se potýkal na začátku BLAST.tv Paris Major 2023 s několika problémy, dokázal v dnešním zápase zdolat krajany z Natus Vincere a postoupit do vyřazovací části největšího CS:GO turnaje.

Ve 4. kole swiss formátem hrané Legends Stage na turnaji BLAST.tv Paris Major 2023 ve hře CS:GO se utkaly dvě ukrajinské organizace a bylo z toho jedno z největších překvapeních v odehraných zápasech.

Monte, kterým nemohl na turnaj vycestovat ukrajinský trenér Serhij "lmbt" Bezhanov, si dokázali s Natus Vincere poradit už na svém vlastním picku, kterým byla mapa de_anubis. Outsider dokázal velmi dobře rozehrát polovinu za CT stranu a po výměně stran už stačil menší počet kol na vítězství.

Na druhé mapě (de_nuke) si už Monte ukradli show definitivně. Natus Vincere, kteří startovali opět za T-side, nedokázali přelstít obranu svých krajanů a po výsledku 2:13 v první půli už bylo vše rozhodnuto. Natus Vincere za CT stranu neuhráli ani kolo a po vítězství 16:2 se radovali z postupu do TOP 8 hráči Monte, na poražený tým čeká závěrečný zápas zítra.

Mezi postupujícími do play-off jsou zatím týmy Heroic, Vitality a právě Monte. Dnes se přidají ještě další, kteří budou hrát vzájemné zápasy. Naopak jistotu zítřejšího decider zápasu mají zatím FaZe, NAVI a Team Liquid.

Monte vs. Natus Vincere

Výsledek - 2:0
  • de_anubis 16:12 (10:5)
  • de_nuke 16:2 (13:2)
  • de_ancient

Zdroj úvodní fotografie: Twitter BLAST.tv

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.