CS:GO

Pocta pro SINNERS! Češi dostali pozvánku do uzavřené kvalifikace turnaje ESL Challenger Anaheim

Pocta pro SINNERS! Češi dostali pozvánku do uzavřené kvalifikace turnaje ESL Challenger Anaheim
8. 12. 2021
  |  

Severoamerický turnaj ESL Challenger Anaheim 2022 zná účastníky uzavřených kvalifikací pro hlavní turnaj po celém světě.

Konec turnajů ze série DreamHack Open nahrazuje pro následující roky série ESL Challenger. Jedním z prvních turnajů bude ESL Challenger Anaheim jehož součástí bude také tým z Evropy. A mezi 8 uchazečů jsou také SINNERS.

Dva otevřené evropské kvalifikace pustily dál 4 týmy, které doplní další 4 s pozvánkou. Do druhé skupiny patří i SINNERS, kteří se už tento víkend poperou o jediný slot na hlavním turnaji.
Mezi dalšími pozvanými týmy jsou ECSTATIC, forZe a Eternal Fire. Účast přes otevřenou kvalifikaci vybojovali DBL Poney, Fiend, Sprout a trochu překvapení v podobě týmu Savage, který se aktuálně nachází na 51. místě světového žebříčku.

Kvalifikace se bude hrát double-elimination bracketem a úvodní zápasy začínají už v sobotu. Postupujícího z Evropy do severoamerického turnaje poznáme posléze v pondělí.

Po závěru základní části ESEA Premier, v němž si SINNERS poradili s Entropiq a dnes je čekají další dva zápasy, půjde o jednu z posledních příležitostí ukázat se ve skvělém světle v roce 2021.

Zdroj úvodní fotografie: Twitter @ESL_CSGO

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.