CS:GO

Po SINNERS vyzvou bulharské 500 také hráči Sampi. Zápas proběhne už dnes

Po SINNERS vyzvou bulharské 500 také hráči Sampi. Zápas proběhne už dnes
4. 8. 2023
  |  

V pátek odpoledne od 16:00 skočí do akce opět hráči slovenské CS:GO sekce organizace Sampi, kteří v rámci 3. kola swissu (1:1) CCT Central Europe Series 7 vyzvou bulharské 500 a výhra je může přiblížit vyřazovací části.

Po sérii tří vítězství přišla porážka. To spojuje jak bulharské hráče celku 500, tak Slováky hrající za českou organizaci Sampi. První zmíněný celek prohrál ve vzájemném duelu se SINNERS Esports v poměru 1:2, druhý jmenovaný podlehl 0:2 britskému celku Endpoint. Oba tak mají větší motivaci dnes v rámci CCT Central Europe Series 7 zvítězit.

Oba týmy se ještě v rámci HLTV (minimálně v poslední době) neutkaly, přesto jejich vzájemný zápas slibuje strhující podívanou. Oba týmy rády banují mapu de_vertigo, naopak velkou zápasovou praxi mají například na mapách de_ancient nebo de_overpass. Procentuálně jsou na tom týmy velmi dobře z jedné či druhé strany dobré také na de_inferno a de_mirage.

Přímý přenos zápasu mezi Sampi a týmem 500 můžete sledovat už dnes, tj. v pátek 4. srpna, od 16:00 v rámci 3. kola swiss formátem hraného turnaje CCT Central Europe Series 7 na Twitch kanále REPUBLEAGUE s česko-slovenským komentářem, případně na jednom z anglických kanálů CCT_CS.

 


Zdroj úvodní fotografie: Sampi

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.