CS:GO

Play-off IEM Cologne 2021 začíná! Podaří se Astralis uspět bez primárního AWP?

Play-off IEM Cologne 2021 začíná! Podaří se Astralis uspět bez primárního AWP?
16. 7. 2021
  |  

Začíná poslední play-off velkého CS:GO turnaje před letní přestávkou. IEM Cologne nabízí několik možných příběhů v play-off. Uspějí konečně Astralis a přejdou svůj stín?

V německu hraný turnaj IEM Cologne 2021 se blíží do finální fáze. Během následujících dní vyvrcholí play-off o krále legendárního turnaje, který se zapíše do historie jako týmy předešlé. Spoustu z týmů navíc láká posun také v závodě Intel Grand Slam o milion dolarů.

Úvodní čtvrtfinále play-off obstarají Virtus.pro a Astralis, kteří se utkají v pátek od 16:00. Navzdory klesající formě se dánští hráči Astralis vzepřeli osudu a skupinou prošli relativně v pohodě až do rozhodujícího zápasu o přímý postup do semifinále. Zde už nad aktuální možnosti Astralis byli Natus Vincere.

Naopak Virtus.pro měli opačnou cestu, nejprve padli s BIG 0:2, ale posléze prošli lower bracketem až do play-off, což se také moc nevidí a ukazuje to velký charakter celku.

Na vítěze úvodního čtvrtfinále čeká v sobotu francouzský celek G2 Esports. 
Dnes večer dojde na další očekávaný zápas. Světová jednička Gambit a proti ní tým FaZe. Dva rozdílné příběhy, dvě rozdílné cesty, ale dnes ze zápasu vzejde pouze jeden vítěz. FaZe i s olofem po výbuchu na BLASTu ukazují vzestupnou tendenci ještě před letní pauzou. Naopak Gambit chtějí dokázat, že i po přechodu z online na offline jsou králové aktuální sezony CS:GO.

Druhé čtvrtfinále určí soupeře pro rozjetého s1mpla a jeho tým Natus Vincere, který po comebacku a skaplu Gambit na StarLadderu chtějí další triumf. Podaří se jim to?

Program play-off IEM Cologne 2021:

Čtvrtfinále:
  • pátek 16:00; Astralis vs. Virtus.pro
  • pátek 19:15; Gambit vs. FaZe
Semifinále:
  • sobota 16:00; G2 Esports vs. Astralis/VP
  • sobota 19:15; Natus Vincere vs. Gambit/FaZe
Finále:
  • neděle 16:00; BO5




Zdroj úvodní fotografie: twitter.com/IEM
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.