CS:GO

Play-off ESEA Main S44: Sampi, Entropiq Future a SINNERS Academy vyhořeli v prvním kole

Play-off ESEA Main S44: Sampi, Entropiq Future a SINNERS Academy vyhořeli v prvním kole
8. 3. 2023
  |  

První kolo play-off ESEA Main Season 44 se hrubě nevydařilo česko-slovenským sestavám. Na své soupeře nestačily academy celky SINNERS a Entropiq, ale ani hvězdný tým Sampi.

Z ESEA Main do Advanced mělo ambici zamířit hned několik tuzemských sestav. Hrubě se už základní část nepovedla například celku UNiTY, který skončil ve spodních patrech tabulky. Ani nyní, na začátku play-off, se však česko-slovenským barvám nedaří.

Ve druhém kole Upper Bracket jsou jen díky nasazení ze základní části hráči Entropiq. Academy celek zmíněné organizace Entropiq Future i tým SINNERS Academy své zápasy na úvod prohrály. 

SINNERS Academy nestačili na Forward Gaming a prohráli 0:2 (9:16, 10:16), Entropiq Future padli stejným skórem na mapách s Nemiga academy a neposlední řadě prohráli také favorizovaní Sampi.

Právě pád Sampi do spodní části bracketu je tím největším překvapením z úterní noci. Česko-slovenský celek s velkými ambicemi prohrál totiž s celkem Adepts v poměru 1:2 na mapy. Během dalších dní budou probíhat další kola, ať již v horní, tak ve spodní, části bracketu.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.