CS:GO

Play-off ESEA Main S44: Entropiq vypadli před postupem do Advanced, Sampi bojují dnes

Play-off ESEA Main S44: Entropiq vypadli před postupem do Advanced, Sampi bojují dnes
16. 3. 2023
  |  

V týdnu pokračovala také ESEA Main Season 44, ze které se pokoušela řada tuzemských sestav postoupit zpět do důležité divize Advanced. Ve hře byly sestavy SINNERS Academy, Entropiq Future, Sampi nebo Entropiq.

Během včerejšího programu vyřazovací části ESEA Main Season 44 se zápas nepovedl české organizaci Entropiq, jejíž hlavní CS:GO sestava podlehla ve 3. kole Lower Bracket týmu SUN Esports v poměru 2:1, přičemž na druhé mapě (když v sérii vedli Entropiq 1:0 na mapy) se rozhodovalo až v prodloužení.

Tato porážka by podle portálu Liquipedia měla znamenat, nejen logický konec v play-off, také konec s nadějemi na postup do vyšší divize ESEA Advanced. Už v předchozích kolech vypadly například academy sestavy SINNERS a také zmíněných Entropiq.

Poslední nadějí tuzemské scény v rámci play-off ESEA Main Season 44 tak zůstávají pouze hráči Sampi, jejichž dnešním soupeřem bude tým Nemiga Academy. Sampi doposud ve spodní části bracketu porazili soupeře Levadia a Entropiq Future (v obou případech 2:0). Zápas je dnes v plánu na 19:00 a sledovat jej můžete i na webu twitch.tv/sampistream.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.