CS:GO

Play-off ESEA Main S44: EIQ Future čekají Sampi, SINNERS Ac i Entropiq dělí dvě výhry od postupu

Play-off ESEA Main S44: EIQ Future čekají Sampi, SINNERS Ac i Entropiq dělí dvě výhry od postupu
12. 3. 2023
  |  

Česko-slovenské sestavy se v noci o krůček přiblížily postupu do ESEA Advanced. V rámci divize s označením Main v tuto chvíli dělí všechny dvě vítězství od postupu.

V play-off ESEA Main Season 44 se nachází aktuálně čtveřice česko-slovenských sestav. Jmenovitě jde o Entropiq a Entropiq Future, SINNERS Academy a Sampi. Shodně se všechny celky nachází ve spodní části bracketu, kde dokonce dojde na jeden vzájemný duel.

Po včerejším vítězství Sampi nad týmem Levadia -eLions, které se nerodilo snadno a česko-slovenský tým musel otáčet vývoj už na první mapě, je jasné, že ambiciozní sestava s Dominikem "blogg1s" Janitou vyzvou Entropiq Future. Vzájemný duel je zatím v plánu na 13. března (20:30).

SINNERS Academy, kteří po porážce s Forward Gaming (0:2) porazili VIBE team 2:0 (16:11, 16:14) čeká ve stejném termínu jako Sampi/Entropiq Future souboj proti Achievo Esports.

A v neposlední řadě, jeden z hlavních česko-slovenských favoritů v cestě za postupem, tým Entropiq, čeká také zápas v pondělí večer od 20:30. Soupeř vzejde ze souboje mezi Adepts a Team Demiral.

Všechny sestavy se aktuálně nachází ve 3. kole Lower Bracket Play-off ESEA Main, k postupu do vyšší divize - ESEA Advanced - musí zvládnout nejen 3., ale také 4. kolo spodní části pavouka. V případě postupu do 5. kola už by měly mít celky zajištěný postup.

Zdroj úvodní fotografie: Twitter @Sampi

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.