CS:GO

Play-off ESEA Advanced S44: SINNERS znají soupeře i termín 2. kola

Play-off ESEA Advanced S44: SINNERS znají soupeře i termín 2. kola
8. 3. 2023
  |  

První kolo Upper Bracket ESEA Advanced Season 44 je téměř historií a týmy jako SINNERS tak znají soupeře pro 2. kolo.

Až na výjimky v podobě zápasů mezi The Witchers vs. EC Brugge a HYDRA vs. ODLOTOWE AGENTKI je odehráno kompletní první kolo horní části bracketu ESEA Advanced Season 44, ze kterého vypadly postupující do 2. kola, kde již čekají nasazené celky. Naopak poražení míří do spodní části bracketu.

Mezi poraženými z prvního kola najdeme překvapivě například týmy HONORIS, flowstate nebo The Prodigies, kteří ani s českým hráčem Simonem "KWERTZZ" Horákem nedokázali uspět proti favorizovaným B8 (1:2). Navíc už během včerejška se spekulovalo, že by právě KWERTZZ mohl být zvažován jako potenciální náhrada pro českou jedničku, tým SINNERS.

Právě český celek SINNERS se chystá na svůj start ve vyřazovacích bojích ESEA Advanced, ve kterých by se určitě rád dostal minimálně do TOP 10, což pro tým zajišťuje účast v baráži ESL Challenger League, případně TOP 2, což by znamenalo přímý postup.

Ve druhém kole zmíněného play-off ESEA Advanced narazí SINNERS na tým Iron Branch, který si  úvodním kole poradil s Budapest Five (2:0). Zápas 2. kola UB je zatím naplánován na čtvrteční večer (20:30). Sledovat jej budete moci na Twitch kanále české organizace SINNERS_esports.

 


Zdroj úvodní fotografie: SINNERS Esports

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.