CS:GO

Play-off CCT Central Europe? Sampi mohou postoupit už dnes

Play-off CCT Central Europe? Sampi mohou postoupit už dnes
22. 4. 2023
  |  

Situace v CCT Central Europe Series 6 se vyvrbila jednožnačně a Sampi sahají po postupu do vyřazovací částí. V dnešním zápase o postup tým narazí na švédské EYEBALLERS.

SINNERS ve včerejším zápase dokázali zvítězit, čímž se dostali na stav ve swiss formátem hrané skupině 2:1. Dnes se pokusí ve 3. kole uspět i Sampi, na které čekají švédské legendy EYEBALLERS.

Sampi i EYEBALLERS jedou na vlnách 5 výher v řadě, kdy Sampi dokázali zvítězit například nad The Prodigies, Copenhagen Flames nebo Sangal. Naopak švédský soupeř si poradili s Movistar Riders, Viperio nebo BIG Academy.

Z hlediska VETA před zápasem by mohli být v mírné výhodě zástupci švédského celku, kteří jsou zvyklí banovat Nuke, naopak Sampi mapu Vertigo. Následovat by mohl pick hned několika map, včetně Inferna nebo Anubisu.. Ovšem v posledních zápasech EYEBALLERS volili Ancient, což je silná mapa Sampi. Nicméně ani to nemusí hrát roli.

Česko-slovenský zástupce bude v souboji dle kurzových sázek outsiderem s kurzem 2,10:1 na vítězství. Už několikrát však dokázali Sampi v posledních týdnech překvapit i z pozice odsuzovaného týmu. Naopak na EYEBALLERS si můžete, pokud vám bylo více než 18 let, vsadit s kurzem 1,65:1.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.