CS:GO

Pinnacle Winter Series: Slovák ZERO si s GamerLegion smlsnul na ENTERPRISE

Pinnacle Winter Series: Slovák ZERO si s GamerLegion smlsnul na ENTERPRISE
19. 1. 2022
  |  

Těžký a nepovedený zápas za sebou mají hráči ENTERPRISE. Tým si proti GamerLegion, který se aktuálně nachází na 27. místě světového žebříčku moc neškrl. Slovenský hráč Patrik "ZERO" Žúdel však může slavit vítězství, jemuž dopomohl 48 killy.

Nepovedený zápas v turnaji Pinnacle Winter Series 1 Regionals za sebou mají hráči česko-slovenského celku ENTERPRISE. Tuzemský celek podlehl celku GamerLegion, za který hraje i slovenský hráč ZERO, jednoznačně 0:2.

ENTERPRISE vs. GamerLegion

Výsledek - 0:2
  • de_inferno 6:16 (6:9)
  • de_mirage 10:16 (4:11)

Úvodní mapa zprvopočátku vůbec nevypadala špatně pro ENTERPRISE, kteří dokázali uhrát vyrovnaný výsledek v úvodních kolech, který podtrhla ztráta "pouhých" 3 kol (6:9). Po výměně stran to však byla jednoznačná podívaná, v níž ústřední roli sehráli GamerLegion taženi švédským hráčem Isak "isak" Fahlén. Celkově se na Infernu v dobrém světle předvedl také Patrik "ZERO" Žúdel, který svůj výkon na Mirage ještě eskaloval.

GamerLegion i na druhé mapě hráli dominantní roli v souboji s tuzemským celkem. Vyrovnanější se tentokrát ukázala polovina druhá, nicméně náskok, který si evropský celek podržel z první poloviny, stačil na vítězství 16:10 (celkově 2:0).

ENTERPRISE aktuálně v Pinnacle Winter Series 1 Regionals mají skóre 1:2 a k postupu do další fáze turnaje potřebují uhrát dvě výhry ze dvou nadcházejících zápasů. GamerLegion jsou po dnešním zápase v opačné pozici, z maximálně dalších dvou zápasů potřebují uhrát 1 výhru.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.