CS:GO

Pinnacle Winter Regionals: Neuvěřitelný comeback na 2. mapě zajistil eSubě postup do další fáze

Pinnacle Winter Regionals: Neuvěřitelný comeback na 2. mapě zajistil eSubě postup do další fáze
4. 3. 2022
  |  

Zápas s francouzským celkem Ambush má již eSuba za sebou, česko-slovenská sestava dokázala neuvěřitelnou bitvu zvládnout 2:0, přestože na druhé mapě prohrávala už 3:12

eSuba měla skvěle rozjetý evropský turnaj Pinnacle Winter Series 3 Regionals a ve swissu měli již skóre 2:0. Poté však přišly dvě ztráty a rázem byl nůž na krku. Česko-slovenská soupiska se musela popasovat v posledním soupeřem, aby si zajistila postup. A povedlo se.

Na úvodní mapě souboje, kterou byl Nuke, došlo na vyrovnanou podívanou, která nabídla 29 kol. eSuba vedla již v polovině 8:7, po výměně stran však nedokázala strhnout zápas na svoji stranu a s Ambush boj ovládla až v samotném závěru.

Druhá mapa nabídla o poznání divočejší průběh. Ambush se v polovině mapy Inferno, kde startovali za T-side, ujali vedení 12:3 a směřovali za srovnáním série. Pak však přišel v podání eSuby comeback z říše snů. Česko-slovenský celek střádal kolo a za kolem a mířil za srovnáním. Ambush sice první sérii utnuli po 4 kolech, ale následně přišla další, o to větší série, která zajistila comeback eSuby.

Tuzemský celek zvítězil 2:0 a díky celkovému swiss skóre 3:2 míří do další stage turnaje, kde se přidá k Dynamo Eclot, kteří si postup zajistili včera.

Ambush vs. eSuba

Výsledek - 0:2
  • de_nuke 13:16 (7:8)
  • de_inferno 13:16 (12:3)
  • de_vertigo

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.