CS:GO

Pinnacle Winter Regionals: Entropiq Prague ztratili slibný náskok, prohráli i 3. zápas a končí

Pinnacle Winter Regionals: Entropiq Prague ztratili slibný náskok, prohráli i 3. zápas a končí
2. 3. 2022
  |  

0:3 a konec ještě v Regionals Stage Pinnacle Winter Series. Tohle nečekal ani ten nejvyšší pesimista. Entropiq Prague nezvládli ani 3. zápas v evropském turnaji a v turnaji končí.

Další, v pořadí již 3., zápas nevyšel. Entropiq Prague zvládli skvěle úvodní mapu série s UNGENTIUM. Vertigo české partě sedí na výbornou a polský celek odešel s debaklem 5:16 (4:11).

Na druhé mapě (de_dust2) měli čeští borci všechno skvěle rozjeto k tomu, aby se jim podařilo zápas ukončit. To se jim však nepodařilo ani v základních 30 kolech, ani při match pointech v samotném prodloužení. První svoji šanci Entropiq Prague nevyužili, UNGENTIUM tu další však ano a mohli slavit srovnání na 1:1. 

Rozhodující dějství na mapě Inferno začalo skvěle pro polský celek. Ten se dostal do brzkého vedení, které již nepustil. V polovině UNGENTIUM vedli 11:4 a po 5 kolech druhé poloviny své vedení navýšili na 14:6. Entropiq Prague sice snížil na rozdíl 4 kol, to bylo však málo a během chvíle si polský soupeř došel pro tížené vítězství (16:10).

Porážka (+ skóre 0:3) eliminuje Entropiq Prague z turnaje.

UNGENTIUM vs. Entropiq Prague

Výsledek - 2:1
  • de_vertigo 5:16 (4:11)
  • de_dust2 22:19 (8:7)
  • de_inferni 16:10 (11:4)

Zdroj úvodní fotografie: Sazka eLEAGUE/CNC

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.