CS:GO

Pinnacle Winter: ENTERPRISE v mezinárodní sestavě šlapou, eSuba vypadla se skóre 0:3

Pinnacle Winter: ENTERPRISE v mezinárodní sestavě šlapou, eSuba vypadla se skóre 0:3
9. 2. 2022
  |  

Tento týden patří v Pinnacle Winter Series 2 Regionals dvojice česko-slovenských celků eSuba a ENTERPRISE. Zatímco první jmenovaný po dnešku končí, druhý stále bojuje o další část turnaje.

Turnaj ENTERPRISE, který se postupně začíná formovat do mezinárodní sestavy, předvádí poslední dny nesmírně zajímavé zápasy proti evropským soupeřům. Po 3 odehraných zápasech má celek skóre 2:1 a výhra z jednoho zápasu ze dvou dalších zápasů stačí k postupu do další stage.

O tom, že Adejis bude ENTERPRISE chybět od začátku turnaje, jsme informovali o víkendu, nicméně hned po prvním zápase se ze sestavy pakoval také Dominik "NIO" Maxian (K-D: 64-59). Pro slovenského univerzála tak dost možná šlo o poslední zápas za ENTERPRISE. V dalších dvou duelech, v niž nejprve celek padl s MAD Lions, ale následně porazil Savage, nastupoval v sestavě talentovaný finský sniper Ville "myltsi" Vilkman.

eSuba: 3 zápasy a konec

Velkou smůlu měl další česko-slovenský celek. eSuba prohrála, až na úvodní zápas s Tricked, všechny zápasy po nesmírně vyrovnaných bitvách, které doprovázely také zdravotní komplikace, o nichž například na Twitteru mluvil sAvana1.

Prohry 14:16, 13:16 nebo 17:19 nebyly v sériích eSuby se zahraničními celky výjimkou. Tuzemský celek vedený trenérem benq1m však získal důležité zkušenosti a herní praxi po dvou změnách v sestavě, které udělal. 

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.