CS:GO

Pinnacle Cup V: ENTERPRISE padli s darberem v sestavě proti ENCE Academy 11:16 a končí

Pinnacle Cup V: ENTERPRISE padli s darberem v sestavě proti ENCE Academy 11:16 a končí
1. 8. 2023
  |  

Česko-slovenská soupiska ENTERPRISE bohužel nezvládla hned první duel skupinové části play-in fáze mezinárodního turnaje Pinnacle Cup V když v nevyzpytatelné BO1 sérii padla s ENCE Academy 11:16. Kdo přebral roli AWP hráče?

Očekávaný duel ENTERPRISE odstartoval velmi vyrovnaným začátkem, kdy se oba celky držely ve velmi malém odstupu. To prakticky platilo nejen po celou první polovinu, ale i na startu druhé, kdy se nejprve podařilo česko-slovenskému celku odskočit na stav 11:7, pak však přišla tvrdá sprcha v podobě 9 prohraných kol v řadě a tak i definitivního konce za stavu 11:16.

Nejočekávanějším momentem však bylo to, kdo přebere zbraň AWP poté, co do zápasu nastoupil mladý hráč darber místo zkušeného Martina "zur1s" Slámy. Mnozí očekávali, že hráčem s AWP bude Josef "MoriiSko" Maurenc, který toto zkusil už v rámci Entropiq. Opak byl však pravdou a minimálně podle tohoto zápasu bude tím, na koho tým ukáže, Robert "manguss" Kasper, který několikrát AWP vzal.

ENCE Academy vs. ENTERPRISE

Výsledek - 16:11
  • de_overpass 16:11 (7:8)

Aktuálně ENCE Academy budou bojovat s ruskou sestavou Space o postup do hlavní fáze Pinnacle Cup V, kam s největší pravděpodobností mohou obdržet pozvánku další česko-slovenské sestavy.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.