CS:GO

Pinnacle Cup IV: SINNERS otočili těsnou bitvu s Wisla Krakow

Pinnacle Cup IV: SINNERS otočili těsnou bitvu s Wisla Krakow
29. 4. 2022
  |  

Úspěšný start Pinnacle Cup IV za sebou mají hráči SINNERS, kteří v prvním zápase swissu zdolali 2:1 tým Wisla Krakow, nutno říct, že v průběhu první a druhé mapy to však na žádný zázračný výkon nevypadalo.

Během první mapy (de_nuke) to se SINNERS od začátku nevypadalo vůbec dobře. Českému celku vůbec nesedla favorizovanější CT strana a v polovině tým prohrával 7:8. Z pomyslné deky už se SINNERS nedokázali vyhrabat a polští hráči v klidném tempu dosáhli na zisk svého map picku a tedy vedení 1:0.

Kdo od počátku druhé mapy (de_inferno) čekal rychlý nástup a odpověď na první mapu, musel být zklamán. SINNERS prohrávali v polovině 5:10 a zápas pro ně nevypadal vůbec dobře. Až v samotném závěru se česká jednička rozjela a nenechala na soupeři nit suchou. Dramatická koncovka vyvrcholila stavem 15:15, následným dvojitým prodloužením a vítězstvím Čechů v poměru 22:19. 

Na poslední mapě se vše pro SINNERS vyvíjelo od prvních kol dobře. Tým zvládl úvodních 6 kol takřka bezchyby, ani jednou nenechal soupeře položit bombu a vedl 6:0. Odpověď však na sebe nenechala dlouho čekat a Wiala Krakow zdramatizovala vývoj v polovině průběžným stavem 7:8 z jejího pohledu. 
Český tým se však z hlediska počtu killů a ADR mohl spolehnout zejména na Davida "forsyy" Bílého, jemuž poslední mapa sedla nadmíru dobře. SINNERS odstartovali úspěšně i druhou půli ve které pustili soupeře k jedinému kolu ze 7, čímž určili stav 14:8. Dvě následná kola patřila Wisla Krakow, ale poté dokázal zmíněný AWP hráč SINNERS uspět v 1v1 duelu, čímž zajistil matchpoint pro sebe a své spoluhráče.

Následovala ale série 3 kola pro polského soupeře, která zdramatizovala dosavadní průběh. Český celek musel vzít force i eco round a těžce se vracel zpět. Následně ale SINNERS zabrali, full buy přetavili v zisk kola a vítězství v poměru 16:13.

SINNERS vs. Wisla Krakow

Výsledek - 2:1
  • de_nuke 9:16 (7:8)
  • de_inferno 22:19 (5:10)
  • de_overpass 16:13 (8:7)

Zdroj úvodní fotografie: PGL

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.