CS:GO

Pinnacle Cup II: SINNERS porazili Copenhagen Flames a mají jistotu semifinále milionového turnaje

Pinnacle Cup II: SINNERS porazili Copenhagen Flames a mají jistotu semifinále milionového turnaje
15. 7. 2021
  |  

Dělí je od sebe v HLTV.org žebříčku pouhá 2 místa, přesto jejich vzájemný souboj sliboval napínavou podívanou. Řeč je o zápase SINNERS s Copenhagen Flames ve čtvrtfinále Pinnacle Cup 2.

Domácí jedničku čekal nepříjemný souboj v cestě za 10. vítězstvím v řadě. Dánský soupeř si v úvodním předkole play-off poradil s talentovanými hráči mouz NXT a chtěl další zajímavý skalp.

SINNERS vs. Copenhagen Flames

  • Výsledek - 2:1
    • de_overpass 16:12
    • de_vertigo 16:14
SINNERS se povedlo opět zvládnout dramatický zápas, respektive vyrovnanou koncovku obou map série s dánským týmem Copenhagen Flames. Nejprve se utrhli ze řetězu na Overpassu Tomáš "oskar" Šťastný a Sebastian "beastik" Daňo, kteří táhli domácí tým za vedením v sérii.



Posléze se tým dostal do úzkých na druhé mapě, kterou bylo Vertigo. Copenhagen Flames se dostali do výraznějšího vedení ve druhé polovině a sahali po vítězství a vyrovnání bojů. Opak byl ale pravdou, SINNERS opět zabrnkali na nervy svých fanoušků, ale zavelili k obratu a od stavu 11:14 byli opět ve hře. Výsledkem byl nejtěsnější možný výsledek 16:14 pro český celek, který si tak zajistil postup po výsledku 2:0 a navíc si připsal 10. výhru v řadě.

V semifinále SINNERS narazí na lepšího z dvojice Endpoint a HAVU. Hrát by se mělo zítra odpoledne od 13:00. Případné finále je pak v plánu také na zítra, konkrétně od 19:00. Pro domácí celek jde o poslední turnaj před letní přestávkou, která bude trvat přesně měsíc. 
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.