CS:GO

Pinnacle Cup Championship startuje ve středu! Ve hře jsou zajímavé týmy, $250,000 i zajímavý formát play-off

Pinnacle Cup Championship startuje ve středu! Ve hře jsou zajímavé týmy, $250,000 i zajímavý formát play-off
7. 6. 2022
  |  

Už ve středu se rozběhne další ze zajímavých světových CS:GO turnaji. Premiérový ročník Pinnacle Cup Championship 2022 nabídne souboje zajímavé 8 světových týmů o prizepool $250,000.

Ve švédském městě Lund už ve středu odstartuje Pinnacle Cup Championship 2022. Během následujících dní se tak týmy ve dvou skupinách a následném play-off poperou o celkový prizepool $250,000. 

Na startu turnaje jsou týmy jako Astralis, Heroic, fnatic, Imperial. Nechybí ale také ambiciózní BIG, Evil Geniuses, MIBR nebo Finest, který prakticky plní jako jediní roli domácího celku.

Týmy jsou rozděleny do dvou skupin po čtyřech, které se odehrají ve formátu GSL a vzejdou z nich čtyři účastníci play-off. Ve vyřazovací části se bude hrát zajímavým systémem, který připomíná double-elimination. Nicméně do Upper Bracket budou nasazeni pouze vítězové skupin, kteří si tak přímo zahrají o finále a týmy z druhých míst začínají rovnou ve vzájemném duelu v Lower Bracket. 

Úvodní kola skupinové fáze startují už ve středu dopoledne. Vítěze play-off a tedy i držitele titulu v hodnotě $150,000 poznáme v sobotu večer.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.