League of Legends

Pikantní přestup. Nisqy skončil ve Fnatic a zamířil do MAD Lions

Pikantní přestup. Nisqy skončil ve Fnatic a zamířil do MAD Lions
6. 5. 2022
  |  

Třiadvacetiletý mid laner mění v Evropě zaměstnavatele. Yasin "Nisqy" Dinçer skončil ve Fnatic a do pár minut byl potvrzen jako nový hráč MAD Lions.

MAD Lions jarní split LEC 2022 vůbec nevyšel a role mid lanera byla po odchotu českého hráče Humanoida velmi problematická. Tým se klíčovou pozici rozhodl zalepit bývalým hráčem Fnatic nebo Cloud9.

Yasin "Nisqy" Dinçer, který drží jak turecké, tak belgické občanství, se hlásí na nové adrese po několika měsících sezení na lavičce právě ve Fnatic, kde mid držel již výše zmíněný Humanoid, který si to do evropského týmu namířil v zimě z MAD Lions. Opačným směrem nyní tedy míří také Nisqy.


Na třiadvacetiletého mid lanera nečeká snadná práce, dominantní tým roku 2021 se potýká ve velkých problémech a je otázka, zda se z nich dokáže ještě nyní vyhrabat. Zbylá čtveřice hráčů MAD Lions má dlouhodobé kontrakty až do podzimu 2023, tudíž je otázka financí, pro kolik dalších změn mohou teoreticky vítězové LEC z roku 2021 sáhnout.

Nisqy si připsal zajímavé úspěchy a získal velké zkušenosti jak v evropské LEC, tak v severoamerické LCS. Stále mladý a ambiciozní hráč bude muset nyní všech svých předpokladů využít pro úspěch s MAD Lions.



Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport