CS:GO

PGL Major RMR Americas: Do Antverp poletí Imperial, Liquid a Complexity

PGL Major RMR Americas: Do Antverp poletí Imperial, Liquid a Complexity
13. 4. 2022
  |  

Na PGL Major Antwerp 2022 poletí také brazilský tým Imperial s FalleNem, severoamerické sestavy Complexity a Liquid. O postupujících rozhodly dnešní BO3 série.

Další BO3 série na americkém RMR kvalifikačním turnaji určily trojici postupujících na první letošní CS:GO Major. Účast si vybojovali týmy Imperial, Team Liquid a Complexity. Zejména v případě prvního jmenovaného jde o velký úspěch, brazilská scéna své hráče miluje a o to větší podpoře se bude major těšit.

Příběh zejména budí zájem o brazilského veterána Lincolna "fnx" lau, který se dvou majorů účastnil a dva dokázal ovládnout. V zápase týmů se skórem 2:0 porazili Imperial 2:1 Party Astronauts, kteří tak budou muset bojovat přes 5. zápas a také deciders o poslední sloty.

Complexity během dnešního programu smazali další brazilskou sestavu, tým Sao Caetano. Favorit zvítězil jednoznačně 2:0 (16:5, 16:5) a má také jistotu účasti na PGL Major Antwerp 2022.

V závěrečném zápase na sebe narazili dva severoamerické celky. Evil Geniuses vyzvali Team Liquid o další přímý postup. Z vítězství se nakonec radoval jasný favorit, Team Liquid dokázali porazi 16:9 a 16:10 Evil Geniuses, skvělé výkony předvedli zejména hráči Jonathan "EliGE" Jablonowski a Richard "shox" Papillon.
 
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.