CS:GO

PGL Major Challengers stage startuje v úterý. Jak bude vypadat a kdy zápasy sledovat?

PGL Major Challengers stage startuje v úterý. Jak bude vypadat a kdy zápasy sledovat?
25. 10. 2021
  |  

CS:GO Major po dvou letech klepe na dveře. Boj o $2,000,000 začíná už v úterý, kdy se rozběhne Challengers stage, ze které vzejde 8 vyzyvatelů pro dalších 8 účastníků Legends stage.

Dánská stálice Astralis, rozjetí Copenhagen Flames, Entropiq, MOUZ nebo tradiční organizace jako ENCE, GODSENT, VP nebo Heroic. Už osazenstvo Challengers stage na PGL Major 2021 slibuje velkolepou podívanou.

V úterý od 10:00 se roztočí kola PGL Major Stockholm 2021. Následující týdny nás od rána do večera čeká velkolepá show plná CS:GO.
Úvodní zápasy swiss formátu se budou hrát BO1, zápasy o postup nebo eliminaci pak BO3. Díky tomu se v úterý budou hrát od 10:00 vždy po hodině a čtvrt s novými zápasy. Týmy během prvního dne čekají hned dva zápasy se Swiss formátu. Poslední utkání se odehrají až v 18:15.  

Následující dny budou časy upraveny podle vývoje a postupného přechodu na BO3. Vždy se však začíná v 10:00. Poslední postupující do Legends Stage poznáme během pátku.
Rozpis úvodních úterních zápasu swiss formátu v Challengers stage | Zdroj: Twitter @PGLesports
Hned během úvodního dne nás čekají pikantní zápasy mezi Copenhagen Flames a Astralis, ENCE a GODSENT, BIG a Entropiq. V neposlední řadě bude zajímavé hned v 10:00 sledovat zápas týmu z CIS regionu Team Spirit s FaZe Clan.

Slovenský hráč frozen (MOUZ) vyzve na úvod brazilské outsidery ze Sharks. Heroic budou chtít vstoupit vítězně proti TYLOO, stejně jako Virtus.Pro proti PAIN Gaming.



Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.