CS:GO

PGL Major: Česká organizace nekončí, naopak! Entropiq porazili Heroic a míří do Legends Stage

PGL Major: Česká organizace nekončí, naopak! Entropiq porazili Heroic a míří do Legends Stage
28. 10. 2021
  |  

Česká organizace, kterou reprezentuje východoevropská CS:GO sestava na aktuálním PGL Major Stockholm může začít slavit. Svěřenci trenéra hoocha si poradili s Heroic a míří do další části turnaje.

Těžké zápasy mají Entropiq za sebou, ty těžší ještě před sebou. Hlavní část úkolu však i s ohledem na budoucnost východoevropská sestava splnila. Po úvodní prohře s BIG, následným vítězstvím nad Astralis a Movistar Riders, si dokázali hráči poradit také s Heroic a mohou začít slavit postup z Challenger Stage.

Heroic vs. Entropiq 

  • Výsledek - 1:2
    • de_ancient 16:10 (8:7)
    • de_nuke 14:16 (8:7)
    • de_mirage 4:16 (4:11)

Podobně jako v ostatních dnešních zápasech, i zde se čekala vyrovnaná přestřelka obou týmů. Úvodní polovina první mapy přinesla vyrovnanou podívanou, ale druhá polovina jasně patřila Heroic, který se ujal vedení v sérii 1:0 (Ancient 16:10).

Druhá mapa přinesla další vyrovnané klání, ve kterém šli před koncem do vedení Entropiq, kteří v klíčovém kole mohli poděkovat také El1anovi, který dal 1v4. Vyrovnanou sérii měla rozhodnout Mirage.

Neuvěřitelný zvrat, který snad nečekal ani ten největší optimista a fanoušek Entropiq, ukázala už první polovina, po jejímž konci svítilo na scoreboardu skóre 11:4 pro východoevropský celek. Heroic se nedokázali zmátořit a padli po výsledku 16:4.

Entropiq míří do Legends Stage, Heroic čeká v pátek decider.

Zdroj úvodní fotografie: Facebook @Entropiqteam

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport