CS:GO
PGL Major 2022

PGL Major Antwerp: Hvězdné Legends zápasy. V prvním kole se utkají NAVI a G2 nebo NIP a Vitality

PGL Major Antwerp: Hvězdné Legends zápasy. V prvním kole se utkají NAVI a G2 nebo NIP a Vitality
12. 5. 2022
  |  

První kolo PGL Major Antwerp 2022 Legends Stage je vypsané. V úvodních duelech nás čeká hned několik nesmírně zajímavých soubojů, například Vitality vyzvou NIP, FaZe jdou na ENCE, G2 na NAVI... Co sobotní kolo přinese?

Jen co skončil závěrečný den PGL Major Antwerp 2022 Challengers Stage, vyšlo najevo, kdo se s kým utká v rámci 1. kola Legends Stage. A máme se na co těšit. Dojde na souboje jako Cloud9 proti Outsiders, překvapení v podobě Bad News Eagles se utká s Copenhagen Flames a například Imperial začínají v relativně zajímavém zápase s BIG.

Co však bude definitivně slast pro oči fanoušků Counter-Strike je "A stream", právě na něm se od sobotních 12:00 CEST utkají Heroic s Liquid, Ninjas in Pyjamas s Vitality, FaZe půjdou na ENCE a první kolo uzavřou Natus Vincere v souboji s G2 Esports.

V rámci česko-slovenského vysílání PGL Major Antwerp 2022, jehož je Sazka Esport partnerem, odvysíláme primárně zápasy "A" streamu, tedy ty co byly zmíněné výše. V sobotu a neděli bude také změna a vysílání bude probíhat na Twitch kanále eLEAGUEcz2. Od pondělí až do dalšího víkendu (finálová neděle) vše opět poběží na hlavním kanále.
Rozpis úvodního kola PGL Major Antwerp 2022 Legends Stage | Zdroj: Twitter @PGL
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.