CS:GO
PGL Major 2022

PGL Major Antwerp: 3 poslední zápasy, 3 příběhy. Kdo si dnes vybojuje Legends Stage?

PGL Major Antwerp: 3 poslední zápasy, 3 příběhy. Kdo si dnes vybojuje Legends Stage?
12. 5. 2022
  |  

Závěrečný den Challengers Stage PGL Major Antwerp 2022 je tady. Od 12:00 se rozehrají postupně 3 zápasy, ze kterých vzejdou další 3 postupující na samotný "Main" event.

Šest týmů ve hře, 3 zápasy a 3 postupující na Legends Stage. Kdo uspěje? Přímý přenos můžete sledovat už od 12:00 na Twitch kanále eLEAGUEcz.

 

Astralis vs. Liquid - Příběh dvou Grandslamů

Týmy Astralis a Team Liquid se před několika roky přetahovaly o pozici světové CS:GO jedničky a také společně bojovaly o pověstné milionové Intel Grand Slamy. Ten první ovládli právě dánští hráči, ten druhý pak Liquid v nejrychlejším možném čase. 

Dnes se oba týmy střetnou o jedno z posledních míst na PGL Major Antwerp 2022 Legends Stage. 

BNE vs. MIBR - Kosovská pohádka, nebo Brazilci?

Bad News Eagles, tým bez organizace a zázemí, který se na PGL Major Antwerp 2022 Challengers Stage kvalifikoval přes SINNERS, píše pohádku snů pro sebe i svou zem. Rozjezd swissu měl tým nahoru a dolů, ovšem dokázal zvládnout klíčové chvíle a postupně se chytil v souboji s elitou.
Trenér Astralis budeít co dělat, aby své svěřence dovedl do hlavní fáze PGL Major Antwerp | Zdroj @PGL
Brazilský tým Made in Brazil (MIBR) může být dalším jihoamerickým týmem, který bude bojovat v TOP 16 a největším CS:GO na světě. Byť se brazilský příběh bude psát zejména na podzim v rámci tamního Majoru v městě Rio, pro fanoušky by však minimální počet vlajek Brazílie v hlavní fázi turnaje byl zklamáním.

forZe vs. Imperial - Skvělý ruský rozjezd, hrozící pád

Ruská sestava forZe rozjela PGL Major Antwerp 2022 skvěle, když první den ovládla oba zápasy se týmy Bad News Eagles a také Renegades. BO3 série už však tolik forZe nevoněly a celek padl 1:2 s Vitality i Outsiders. 

Imperial, tým z Brazílie vedený legendárním FalleNem, zažívá cestu nahoru a dolů. Po vítězstv přicházely porážky a tým se tak dostal do decider zápasu, když za stavu 1:2 ve swissu porazil mongolský tým IHC (2:1).

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.