CS:GO

PGL Major a fanoušci? Dav na tomto Majoru mi přijde nudný, reagoval trenér Entropiq

PGL Major a fanoušci? Dav na tomto Majoru mi přijde nudný, reagoval trenér Entropiq
5. 11. 2021
  |  

Dlouhou dobu na diváky zpět v hledišti všichni čekali, první den play-off PGL Major však mnohé zklamal. Na nepříliš výrazný dav ve Stockholmu upozornil také trenér Entropiq hoochR.

První den play-off PGL Major Stockholm 2021 měl dost možná více technických problémů než všichni čekali, nicméně co se samotné hry týká, všechny týmy předvedli velmi kvalitní čtvrtfinálové bitvy. Samotní fanoušci, kteří na úvodní den přišli, však budili hodně rozpaků.
Tweet trenéra Entropiq během prvních čtvrtfinálových zápasů | Zdroj: Twitter @hoochR
"Nechci nikoho urazit, ale dav na tomto majoru je nudný. Svému týmu musíte fandit nejen ve chvíli, kdy vyhraje kola nebo když vyhraje. Představte si, že fotbaloví fanoušci mlčí, když tým prohrává," konstatoval trenér týmu, který se na aktuálním majoru postaral o jedno z nejpříjemnějších překvapení.

Důležité je však zmínit, že se čtvrtfinále odehrávalo ve čtvrtek - běžný pracovní den. A byť byly časy zápasů nastaveny až na podvečerní, respektive večerní hodiny, ne každý najde dostatek energie fandit po práci s vědomím, že do ní jde další den ráno opět.

S postupem času ve vyřazovací části by se měla hala plnit víc a víc, což by mělo přinést i pořádné ovace pro týmy v TOP 4.

Zdroj úvodní fotografie: pglesports.com

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.